apr 14, 2021

Opeenvolgende Multi Drugs Therapie in een vroeg stadium kan veel ziekenhuisopnames voorkomen

apr 14, 2021

Het SARS-CoV-2-virus dat zich over de hele wereld verspreidt, heeft geleid tot pieken van COVID-19 patiënten, ziekenhuisopnames en overlijden. De complexe en veelzijdige pathofysiologie van een levensbedreigende COVID-19 infectie, met klachten waaronder virale orgaanschade, cytokinestorm en trombose, rechtvaardigt vroege interventies. In landen waar therapeutisch nihilisme voorkomt, kunnen deze patiënten zonder vroege behandeling bezwijken door vertraagde ziekenhuiszorg en komen te overlijden. Multifaceted highly targeted sequential multidrug treatment of early ambulatory high-risk SARS-CoV-2 infection (COVID-19) (imrpress.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.