mrt 31, 2021

Overzicht van kosten en risico’s van onderwijs op school tijdens de pandemie

mrt 31, 2021

De gezondheidskosten van persoonlijk onderwijs tijdens de pandemie zijn voornamelijk voor rekening van families van studenten, vooral te wijten aan het groter aantal studenten dan leraren. Gegevens uit North Carolina, Wisconsin, Australië, Engeland en Israël over bijna 80 miljoen persoonsdagen op school geven een indruk van de geringe omvang van de dodelijke risico’s van onderwijs op school, rekening houdend met de leeftijd en leefomstandigheden van studenten en leraren, namelijk 20 keer minder dan thuis. The Incidence and Magnitude of the Health Costs of In-person Schooling during the COVID-19 Pandemic | NBER

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.