jan 29, 2021

PANDA Pandemics: protocol om samenleving te heropenen

jan 29, 2021

“Voor tientallen jaren zijn deskundigen het er over eens dat de wereld door moet blijven draaien tijdens een pandemie en dat mensenrechten gehandhaafd dienen te worden. Een protocol geeft aan hoe we weer kunnen terugkeren naar heropening zonder de desastreuze gevolgen van lockdowns.”

Dat stelt PANDA Pandemics ~ Data & Analytics, een internationale multidisciplinaire groep van deskundigen. Hun protocol in één oogopslag:

  • Alle Covid-19-specifieke beperkingen en mandaten opheffen;
  • Bescherming bieden aan kwetsbare personen;
  • Stop massaal testen, contacttracering, quarantaine en lockdowns;
  • Maak alle werkzaamheids- en veiligheidsgegevens van vaccins openbaar / transparant;
  • Bevestig opnieuw het wetenschappelijk debat en de vrijheid van meningsuiting, mening en keuze.

Protocol for Reopening Society – PANDA (pandata.org) Het protocol is beschikbaar in het Portugees, Duits, Engels en Frans.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.