nov 2, 2021

Pathofysiologische veranderingen na vaccinatie met COVID-19-vaccins

nov 2, 2021

Uitvoerig onderzoek bracht consistente pathofysiologische veranderingen aan het licht na vaccinatie met COVID-19-vaccins.

Een ‎‎gamechangerstudie‎‎ die gepubliceerd werd in het gerespecteerde tijdschrift, ‎‎Nature‎‎, onthulde dat de experimentele Covid-19-vaccins op korte termijn voordelen hebben, maar op lange termijn een bedreiging voor je leven zijn! Met name bij een slechte gezondheid is er een risico voor hartoverlijden. ‎‎De ‎‎Nature-studie‎‎ beveelt daarom extra voorzichtigheid aan bij het vaccineren van mensen met al bestaande klinische aandoeningen, waaronder diabetes, elektrolytenonevenwichtigheden, nierfalen en stollingsstoornissen.”‎

Bron : https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8546144/

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en ontvangt u 10% korting op artikelen in onze webshop. Daarnaast blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.