okt 1, 2021

Peter McCullough tijdens jaarbijeenkomst van de American Association of Physicians and Surgeons

okt 1, 2021

Peter McCullough spreekt op de jaarbijeenkomst van de American Association of Physicians and Surgeons. Hij ziet een explosieve toename van meldingen van overlijden na vaccinatie en neemt stelling tegen onvoldoende geteste nieuwe medische ingrepen. Hij zegt dat de toename van overlijdens na vaccinatie gigantisch is en zou moeten leiden tot opschorting van de onvoldoende geteste vaccinaties‎

Bron: Diapresentatie Slides From Peter McCullough, MD Oct 1, 2021 Lecture | PDF | Medicine | Vaccines (scribd.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.