okt 14, 2022

PowNed: “Vaccinatiecampagne kabinet ‘het is bijna misdadig!'”

okt 14, 2022

PowNed 13 oktober 2022: “’Vaccineren doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je oma.’ Hugo de Jonge riep het regelmatig, maar nu blijkt dit alles te zijn gebaseerd op niets. Niemand wist namelijk of het coronavaccin ook de verspreiding van het virus zou remmen.

Arts Evelien Peeters, internist vindt dat vaccineren een vals een gevoel van veiligheid geeft en vraagt zich af waarom er zo’n druk wordt uitgeoefend om je te laten vaccineren.
Als het gaat om het beschermen van risicogroepen en het behoud van ziekenhuiscapaciteit. Waarom dan de totale gezonde bevolking oproepen zich te laten vaccineren.”

Hele uitzending van PowNed bekijk je hier.

Bron: PowNed | Vaccinatiecampagne kabinet leugen: ‘Het is bijna misdadig!’

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.