apr 18, 2021

Prognoses voor exitstrategieën zijn discutabel

apr 18, 2021

In mei vorig jaar, nadat het Verenigd Koninkrijk voor het eerst in lockdown was gedompeld, bracht het Warwick SAGE SPI-M-team een ‎‎paper‎‎ uit waarin de potentiële exitstrategieën en hun prognoses voor sterfgevallen in elk scenario werden geanalyseerd. Of hun prognoses correct waren, is discutabel vanwege de vaagheid van hun aannames. SAGE Modelling From May Last Year Said Approach Recommended in Great Barrington Declaration Was Least Bad Alternative to Lockdown – Lockdown Sceptics

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.