nov 26, 2021

Radioloog in Eindhovens Dagblad: Ontwerper vaccin voorspelde meer varianten coronavirus; het inperken van vrijheden kan averechts werken

nov 26, 2021

Is het virus dan niet door vaccinatie te beteugelen? Was ons niet beloofd dat bij het bereiken van een vaccinatiegraad van minimaal 80 tot 85% in de bevolking het virus overwonnen zou zijn? Niets blijkt minder waar. Robert Malone, viroloog en immunoloog die aan de wieg stond van de ontwikkeling van de mRNA-techniek, heeft voorspeld dat uitgebreide vaccinatie van de bevolking aanleiding zal geven tot het ontstaan van meer besmettelijke varianten van het virus. Ook heeft hij voorspeld dat er booster-vaccinaties noodzakelijk zullen zijn, die op termijn waarschijnlijk niet het gewenste resultaat zullen opleveren. Tot op heden heeft hij helaas gelijk gehad.

Bron: Ontwerper vaccin voorspelde meer varianten coronavirus; het inperken van vrijheden kan averechts werken | Opinie | ed.nl

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.