nov 2, 2020

Research group PANDA speaks out in support of academic and intellectual freedom

nov 2, 2020

23 oktober 2020 Pandemics Data & Analytics (PANDA) is een multidisciplinaire onderzoeksgroep die met haar research en modellen het Covid-19 beleid van de Zuid-Afrikaanse regering wil beïnvloeden. In de Scientific Advisory Board van PANDA zitten onder meer de drie initiatiefnemers van de Great Barrington Declaration. In dit persbericht spreken ze hun zorg uit over de druk op het vrije debat over de Corona-maatregelen wereldwijd en hun steun voor academische en intellectuele vrijheid.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.