apr 10, 2021

RIVM cijfers worden misbruikt voor handhaving maatregelen en bevorderen van vaccinatie

apr 10, 2021

Maurice de Hond legt in detail uit hoe het RIVM cijfers in feite misbruikt, met diverse aannames en onkritisch gebruik van rekenmodellen. Zijn conclusie is dat de cijfers bewust zo worden gebracht en geïnterpreteerd, zodat ze ervoor zorgen dat de maatregelen lang genoeg duren om een verbetering eerst aan de maatregelen en later aan de vaccinaties toe te schrijven. Er zijn vele andere conclusies mogelijk uit dezelfde cijfers, die veel waarschijnlijker zijn, maar niet worden genoemd.

Video over data-misbruik door RIVM en Kuipers – Maurice de Hond

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.