jan 18, 2023

Robert Malone over de nasleep van de coronacrisis: help mensen genezen en word een vreedzame strijder

jan 18, 2023

De coronaperiode heeft vele onderstromen en systeemfouten zichtbaar gemaakt. Om te komen tot een zo gezond mogelijke toekomst is het belangrijk om verder te kijken dan alleen de zorg en het medische domein. Daarom  hier een interview met dr. Robert Malone, dat zich buiten het medische domein bevindt maar wel grote impact kan hebben op het ontstaan van een gezondere samenleving.

Dr. Robert Malone, de Amerikaanse wetenschapper en mRNA vaccin-criticus, die een van de grondleggers was van de mRNA vaccin-technologie, kijkt in een lang gesprek met talkshowhost Matt Buff terug op 2022 en vooruit op wat ons te wachten staat in het komende jaar.

Over 2022 zegt hij:

“Vorig jaar lag mijn focus op het stoppen van de vaccinaties bij kinderen. Voor een belangrijk deel hebben we dat doel behaald. Ook de bereidheid onder volwassenen voor boosters is laag, ongeveer 14%. Ik noem dat een overwinning.”

Voor 2023 is zijn advies om verbinding te blijven zoeken met degenen die nog in de ban zijn van de propagandamachines van de afgelopen jaren en op een slimme manier de gedeelde doelstelling om onze wereld gezonder te maken mee te helpen realiseren, op álle vlakken!’

Een kort fragment met de afsluitende woorden van Malone zijn hier ondertiteld te zien

 

Volgens Malone, een absolute kandidaat voor de Nobelprijs als hij zich niet zo fel tegen de coronavaccins had uitgesproken, is het verstandig zich te verdiepen in zogenaamde Fifth Generation Warfare, waarvan hij denkt dat het tegen de bevolking wordt gebruikt.

Fifth Generation Warfare (5GW) is oorlogvoering die voornamelijk bestaat uit niet-kinetische militaire actie, zoals social engineering, misinformatie, cyberaanvallen, samen met opkomende technologieën zoals kunstmatige intelligentie en volledig autonome systemen. Oorlogvoering van de vijfde generatie werd door Daniel Abbot beschreven als een oorlog van informatie en perceptie.

Een belangrijk element in deze oorlogvoering is afleiding, vandaar dat nieuwsprogramma’s en televisie een krachtig wapen zijn.

Persoonlijk contact en open gesprekken zijn een goede manier om gezamenlijke belangen te herkennen en om te ontdekken wat er echt speelt, ook in de gezondheidszorg. Het Artsen Collectief pleit voor een gezondheidssysteem waarin gezondheid voorop staat, in plaats van ziekte of de behandeling ervan.

Een middel tegen de “oorlog van informatie en perceptie” is om minder afhankelijk te worden van digitale technologie. Meer menselijk contact. Elkaar echt ontmoeten in plaats van achter een beeldscherm.

De hele uitzending, waar dieper wordt ingegaan op de Vijfde Generatie Oorlog is hier te zien: https://www.thebuffshow.com/post/robert-malone

 

 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.