nov 9, 2021

Ruim zestig landen keuren vroegtijdige behandelingen goed.

nov 9, 2021

Meer dan 1100 studies produceren een analyse van dertig vroegtijdige behandelingen bij COVID-19 en 66 landen keuren vroegtijdige behandelingen goed.

De bron is een analyse van een dertigtal COVID-19 vroegtijdige behandelingen en een database van 227 andere potentiële behandelingen. Ruim zestig landen hebben vroegtijdige behandelingen goedgekeurd, Nederland is daar niet bij. Behandelingen zijn geen vervanging voor vaccins en andere maatregelen. Alle praktische, doeltreffende en veilige middelen moeten worden gebruikt. Eliminatie is een race tegen de virale evolutie. Geen enkele behandeling, vaccin of interventie is voor 100% beschikbaar en effectief voor alle varianten. Het ontzeggen van doeltreffendheid verhoogt het risico dat COVID-19 endemisch wordt; en verhoogt de mortaliteit, morbiditeit en nevenschade.

Bron: COVID-19 early treatment: real-time analysis of 1,134 studies (c19early.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.