jun 17, 2021

Rutte passeerde RIVM bij beoordeling artikel over coronastrategie

jun 17, 2021

Hoewel premier Mark Rutte aan het begin van de coronacrisis de adviezen van het RIVM ‘heilig’ verklaarde, voer hij er zeker niet blind op. De premier was dusdanig onder de indruk van een artikel over corona dat in maart viraal ging op internet, dat hij vroeg om het stuk ‘buiten het RIVM om te laten valideren’.

Bron: Rutte wilde RIVM passeren bij beoordeling artikel over coronastrategie, blijkt uit openbaar gemaakte sms’jes | De Volkskrant

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.