Onderzoekers doen opmerkelijke ontdekking: bepaalt voeding hoe ziek je wordt van corona? Wat maakt dat de ene persoon Covid-19 ervaart als een stevige verkoudheid en de ander op de ic belandt? Belgische onderzoekers van de Universiteit Gent hebben ontdekt dat onze voeding een rol zou kunnen spelen. ,,Het gaat om een risicofactor waar amper over gesproken wordt.”
Selenium en Zink in de voeding belangrijk voor overleven van Covid-19-ziekte aldus Belgische onderzoekers
Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!
Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.