feb 26, 2021

Stand van zaken werking en bijwerking van de Covid-19 vaccins

feb 26, 2021

Van vaccinatie kan een reductie van besmettingen verwacht worden. Weinig is echter nog bekend over de afname van sterfte of ziekenhuisopname en bijwerkingen op (de lange) termijn. Pleidooi om massale vaccinatie tegen Covid-19 te stoppen. Vaccinonderzoeker Geert van den Bossche bepleit beëindiging van massavaccinatie omdat die de kwetsbaarheid voor de pandemie zou verhogen. Geert-vanden-Bossche-2.pdf (deblauwetijger.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.