nov 13, 2021

Statisticus Lahr: geen effect van maatregelen en vaccinatie

nov 13, 2021

Marlies Dekkers (De Nieuwe Wereld) interviewt statisticus-ingenieur  Fritsander Lahr. Door de RIVM cijfers logisch te modelleren, laat Lahr zien dat er geen relatie bestaat tussen coronamaatregelen, incidentie en vaccinatie op het reproductiegetal, ziekenhuisopnames en sterfte. Hij toont ook aan dat gevaccineerden vijf keer meer mensen besmetten dan ongevaccineerden.

Lahr bekritiseert de methode van het RIVM, omdat ze met niet gevalideerde modellering uitkomsten voorspelt, op basis waarvan de politiek regeert, seizoensinvloeden worden genegeerd, cijfers gemanipuleerd en er niet wordt geëvalueerd. De RIVM modellen worden niet afgegeven, ook niet middels WOB-verzoeken.

Bron: ‘Hoe zit het met de data waar de laatste coronamaatregelen op gebaseerd zijn?’ Fritsander Lahr – Bing video

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.