jul 7, 2021

Steeds meer jongeren willen een prik

jul 7, 2021

De bereidheid onder jongeren om zich te laten prikken met een van de coronavaccins lijkt te groeien, ondanks de zorgen die er zijn voor de gevolgen voor hun gezondheid. Het online ‘kritisch vragenuurtje’, georganiseerd door Stichting Artsen Covid Collectief, bood ruimte voor een open discussie. Voor- en tegenstanders van vaccineren kwamen aan het woord.

Bron Steeds meer jongeren willen een prik. Het ‘kritische’ vragenuurtje als tegenwicht bleek te positief | De Volkskrant (archive.is)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.