apr 16, 2021

Sterfte aan Covid-19 verschilt sterk per land

apr 16, 2021

Alle systematische evaluaties van seroprevalentiegegevens laten zien dat SARS‐CoV‐2-infectie wereldwijd verspreid is en suggereren een gemiddelde wereldwijde IFR van 0,15% en 1,5‐2,0 miljard infecties tegen februari 2021, maar met aanzienlijke verschillen in IFR en in infectie verspreid over continenten, landen en locaties.‎ Reconciling estimates of global spread and infection fatality rates of COVID‐19: An overview of systematic evaluations – Ioannidis – – European Journal of Clinical Investigation – Wiley Online Library

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.