sep 23, 2021

Sterfteverschil tussen gevaccineerden en ongevaccineerden gelijk in het VK

sep 23, 2021

De statistieken van het CBS in het Verenigd Koninkrijk verschillen van de claims van farmaceutische industrie. Nadat de sterfte onder ongevaccineerden vanaf week 6 daalde, steeg die juist tot week 18. Door een lichte daling is die nu gelijk aan de sterfte van ongevaccineerden.

Bron: Comparing age adjusted all-cause mortality rates in England between vaccinated and unvaccinated (normanfenton.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.