okt 28, 2021

Studie toont aan: Publieke voordelen van massavaccinatie zijn twijfelachtig: Covid19 vaccins bieden meer bescherming tegen overlijden dan tegen infectie.

okt 28, 2021

Het Brownstone Instituut publiceert 19 studies uit verschillende landen die aantonen Covid19-vaccins het eerste half jaar na volledige vaccinatie ernstige ziekte en sterfte verminderen, echter een grotere – vaak onbemerkte – besmettelijkheid bevorderen. Dat eerste kan voordelen bieden voor risicogroepen, maar dat laatste maakt het publieke voordeel, zoals het elimineren van de verspreiding van het virus of het bereiken van groepsimmuniteit, twijfelachtig.

Bron: 19 Studies on Vaccine Efficacy that Raise Doubts on Vaccine Mandates ⋆ Brownstone Institute

Het Artsen Collectief volgt onderzoeken die laten zien dat vaccinaties niet voor volledige onderdrukking van virusverspreiding zorgen. Ook komen nog steeds nieuwe neveneffecten aan het licht. Massavaccinatie tegen corona is daarom geen duurzame oplossing.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.