jul 9, 2021

Sucharit Bhakdi uit zijn zorgen over schade door vaccinatie

jul 9, 2021

Sucharit Bhakdi, een gerenommeerd Thais-Duitse microbioloog, licht in onderstaande video toe hoe je immuunsysteem werkt en virussen en bacteriën uitschakelt die je ziek kunnen maken. Ook legt hij uit wat de huidige vaccins kunnen doen in je lichaam..

Bhakdi heeft daarover grote zorgen. Zijn conclusie is dat mensen in ieder geval geen tweede vaccin zouden moeten nemen, liever ook niet een eerste.

Dat is een heftige uitspraak, maar het Artsen Collectief deelt zijn zorgen omdat er nog veel te weinig bekend is over (middel)lange bijwerkingen. Daarom delen wij deze video.

Het Artsen Collectief wijst massale vaccinatie van gezonde mensen af en kiest ervoor om alleen risicogroepen te vaccineren op basis van vrijwilligheid en na een goede afweging van de voor- en nadelen in samenspraak met een arts.

 

Bhakdi hoopt dat zijn vakcollega’s kennis nemen van de recente publicaties over wat de vaccins kunnen veroorzaken en om hierover met elkaar in discussie te gaan. Want, als het zo is wat hij constateert, “dan zijn de ernstige consequenties van de massale vaccinatie enorm en moet het stoppen”.

Dit zijn de bronnen (‘papers’) waaraan Bhakdi refereert:

 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.