feb 25, 2021

T-cellen respons door vaccinatie nadat eerder infectie is doorgemaakt

feb 25, 2021

De snelle implementatie van SARS-CoV-2-vaccinatie is nu een wereldwijde prioriteit. Succesvolle fase 3-onderzoeksresultaten zijn gerapporteerd voor tal van vaccins die goede humorale en cellulaire immuunrespons opwekken tegen het SARS-CoV-2-piekeiwit.‎ Om de impact op de volksgezondheid te maximaliseren, heeft de Britse regering de strategie opgepakt om de tweede vaccinatie uit te stellen tot twaalf weken. Effect of previous SARS-CoV-2 infection on humoral and T-cell responses to single-dose BNT162b2 vaccine – The Lancet
Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.