mrt 4, 2021

Toekomst met coronavirus

mrt 4, 2021

Nauw bij de bestrijding van de corona-uitbraak betrokken Nederlandse wetenschappers zijn er van overtuigd dat het virus SARS-CoV-2 en de ziekte die daar het gevolg van is, Covid-19, niet meer weggaan. Het virus wordt endemisch. We doen er goed aan om ermee te leren leven, stellen zij, zoals we dat ook gewend zijn te doen met andere virussen. Nog eens: 18 wetenschappers over de toekomst met het coronavirus | NOS (ampproject.org)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.