jul 19, 2021

Topsporter kreeg na vaccinatie ontsteking aan hartzakje

jul 19, 2021

Schaatser Kjeld Nuis is begin deze maand kort opgenomen geweest in het ziekenhuis. Bij de 31-jarige topsporter was een ontstoken hartzakje geconstateerd. Inmiddels is hij voldoende hersteld om op trainingskamp te gaan met Team Reggeborgh. De tweevoudig olympisch kampioen stelt dat er sprake was van bijwerkingen van het coronavaccin. Een week na zijn eerste prik met het Pfizer/BioNTech-vaccin kreeg hij last van flinke griepverschijnselen en druk op de borst.

Bron: Nuis hersteld na ziekenhuisopname vanwege ontstoken hartzakje | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.