sep 22, 2021

‘Tot meer dan 20% meer overlijdens door coronavaccins dan door overige vaccinaties. Alle organen en alle functies worden getroffen’

sep 22, 2021

Op een persconferentie in Reutlingen, Duitsland, doen pathologen verslag van hun bevindingen bij slachtoffers van coronavaccins. Niet alleen overlijden komt vaker voor dan verwacht zou mogen worden, maar ook zijn er ernstige andere bijwerkingen gesignaleerd die terug te vinden zijn bij pathologische preparaten.

Bron: Pressekonferenz Tod durch Impfung, Undeklarierte Bestandteile der COVID 19 Impfstoffe (odysee.com)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.