mrt 2, 2021

Tussenrapportage Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie 2020

mrt 2, 2021

De regering heeft de maatregelen gebaseerd op de adviezen van het Outbreak Management Team (OMT), zonder te luisteren naar de steeds luider klinkende adviezen van  andere deskundigen zoals artsen en economen, en naar de noodkreten die steeds duidelijker op klonken uit de samenleving. Tussenrapport: conclusie & gevolgen | BPOC 2020 Zoals in deze bijdrage te luisteren is naar de getuigenis van huisarts Jan Vingerhoets, op 6 feb 2021 en hier links zijn te vinden naar alle verhoren.

Spread the love
Steun ons, word vriend!
Vind u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.