jul 25, 2021

U heeft vorig jaar voor ons geklapt, mogen wij dan nu een paar minuten van uw tijd?

jul 25, 2021

Zorgmedewerkers vertellen over de effecten en de gevolgen die zij zien van de coronamaatregelen in de zorg. Zowel de nadelige (psychische) gevolgen voor jongeren en ouderen, maar ook de directe maatregelen in de zorg, zoals onnodige angst bij mensen met klachten die niet naar een ziekenhuis durven en later blijken een inmiddels fatale vorm van kanker te hebben. Of mensen in de ouderenzorg die achter slot en grendel worden geplaatst en niet begrijpen waarom deze maatregel wordt genomen. Daarnaast aandacht voor het volledige gebrek van de communicatie over preventieve gezondheidszorg, die juist zo belangrijk is voor de weerstand en voor de fysieke en mentale gezondheid.

Bron: (25) U heeft vorig jaar voor ons geklapt, mogen wij dan nu een paar minuten van uw tijd? – YouTube

Voor meer informatie, kijk op www.zorgmedewerkersverenigd.nl

 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.