okt 26, 2021

Uit onderzoek blijkt dat COVID-19-vaccinaties een Sars-Cov-2-infectie nabootsen, met dezelfde lichamelijke afwijkingen

okt 26, 2021

Nature publiceert een uitgebreid onderzoek waaruit blijkt dat COVID19-vaccinaties dezelfde afwijkingen in bloed en in nierfunctie laat zien als Sars-CoV-2-infectie. Al met al beveelt deze studie extra voorzichtigheid aan bij het vaccineren van mensen met reeds bestaande klinische aandoeningen, waaronder diabetes, elektrolytische onevenwichtigheden, nierdisfunctie en stollingsstoornissen.

Bron: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8546144/pdf/41421_2021_Article_329.pdf

ArtsenCollectief vindt massavaccinatie tegen corona geen duurzame oplossing. Vaccineren is altijd een persoonlijke keuze op basis van zorgvuldige risico-batenafweging.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.