jun 18, 2021

Uitbraak van ‘winters’ RS-virus door afstandsmaatregel?

jun 18, 2021

Onder jonge kinderen is deze maand een epidemie uitgebroken van het RS-virus. Het is opmerkelijk dat er nu kinderen met het gevaarlijke verkoudheidsvirus in het ziekenhuis liggen, omdat RS normaal alleen in de winter voorkomt. Is er door de 1,5 meter maatregel  te weinig weerstand opgebouwd?

Bron: Arts meldt uitbraak van ‘winters’ RS-virus in zuidwesten, RIVM ziet nog geen trend | NOS Standpunt

Artsen Covid Collectief: Het zou suggereren dat de maatregelen wel degelijk werken, terwijl het ook simpelweg een wat latere golf zou kunnen zijn. Correlatie is zeker geen oorzakelijk verband.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.