jul 16, 2020

Update Brandbrief 16 juli

jul 16, 2020

Vanavond komt er bij Cafe Weltschmertz een interview uit over hoe het tot de brandbrief gekomen is.Verschillende artsen komen aan het woord. Dit platform maakt het mogelijk, via een langer gesprek, dieper op een onderwerp in te gaan.
Hierdoor hebben we besloten om de mogelijkheid tot het ondertekenen van de brief met 1 week te verlengen.
De aangepaste wet zal waarschijnlijk na het zomerreces beoordeeld worden in de tweede kamer. In de tussentijd kunnen er schriftelijke vragen ingediend worden.
Het wetsvoorstel is te zien via:
https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/wetsvoorstellen/detail?cfg=wetsvoorsteldetails&qry=wetsvoorstel%3A5526
Onze brief aan de kamer zal ook een aantal vragen in zich hebben.
Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.