dec 22, 2022

Update uit het Verenigd Koninkrijk: Parlementslid Andrew Bridgen pleit in het Lagerhuis voor stopzetting van coronavaccins

dec 22, 2022

De Conservatieve afgevaardigde uit het Engelse district North West Leicestershire pleit in een indrukwekkende, twintig minuten durende speech voor stopzetting van de coronavaccins.

Aan het einde van zijn betoog concludeert hij:

“Zoals de gegevens duidelijk laten zien aan iedereen die ernaar wil kijken, de mRNA-vaccins zijn niet veilig, ze zijn niet effectief en ze zijn niet nodig. Ik smeek de regering om onmiddellijk te stoppen met het gebruik ervan. En zoals ik heb aangetoond is in de gegevens duidelijk te zien dat het huidige beleid van de overheid met betrekking tot de mRNA-vaccins aan de verkeerde kant staat van de medische ethiek. Het staat aan de verkeerde kant van wetenschappelijke gegevens. En uiteindelijk, mevrouw de vice-voorzitter, zal het aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan.”

Bekijk hier de Nederlands ondertitelde toespraak in zijn geheel:

 

Opvallend is dat hij voor een vrijwel leeg Lagerhuis spreekt. Een symptoom van het fenomeen opzettelijke blindheid waarmee hij zijn speech begint.

“Dit is wanneer mensen, inclusief in dit geval instellingen, een oogje dichtknijpen voor de waarheid om je zo veilig te voelen, angst te verminderen, conflicten te vermijden en de goede naam en reputaties te beschermen.”

Vervolgens zet Bridgen de harde feiten van de coronavaccins op een rij, waar het merendeel van zijn collega’s nog opzettelijk blind voor zijn:

  • Extreem veel ernstige bijwerkingen in vergelijking met andere vaccins
  • Lage effectiviteit tegen ernstige ziekte en overlijden
  • Corrumperende invloed van de farmaceutische industrie

Dit laatste punt illustreert hij met een onderzoeksgroep die gegevens die duiden op hartschade door coronavaccins verdoezelt, uit angst hun financiering van de farmaceutiche industrie kwijt te raken.

Het Artsen Collectief is van mening dat vanwege de lage effectiviteit, kans op ernstige bijwerkingen en de onverklaarde oversterfte het pauzeren met de huidige mRNA-(herhaal)vaccins noodzakelijk is.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.