jun 14, 2021

Vaccin eisen van studenten is onethisch

jun 14, 2021

Ongeveer 450 Amerikaanse hogescholen en universiteiten hebben ‎‎aangekondigd, dat alle studenten volledig ingeënt moeten zijn tegen Covid-19 vóór het herfstsemester en sommigen al voor de zomerperiode. Medisch-ethicus Aaron Kheriaty (University of California-Irvine) en hoogleraar rechten Gerard Bradley (University of Notre Dame) noemen de eis aan de studenten ongekend en onethisch. Nooit eerder hebben hogescholen erop aangedrongen dat studenten of werknemers een ‎‎experimenteel‎‎ vaccin kregen als voorwaarde voor aanwezigheid of werk.‎

Bron: University Vaccine Mandates Violate Medical Ethics – WSJ

Zie voor het standpunt van het Artsen Covid Collectief Vaccinatie – Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.