ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanishTurkish
  • ondersteund door 33.233 vrienden
  • waarvan 2.160 geverifieerde medici

jul 8, 2021

“De vaccinatie van gezonde jongeren heeft nul komma nul zin”

jul 8, 2021

Prof. Dr. Jan Grandjean is een pionier op het terrein van de hartchirurgie. Gedurende zijn loopbaan heeft hij zich steeds laten leiden door het principe dat het belang van de patiënt voorop moet staan. Dit principe is volgens hem uit het oog verloren met het voornemen om jongeren te vaccineren tegen een virus, dat hen niet ernstig ziek maakt. Daar tegenover staan de mogelijke bijwerkingen van de Covid vaccins, zoals een ontsteking van de hartspier. Grandjean spreekt zich dan ook duidelijk uit: “Ik vind dat het meest erge wat er nu gebeurt; vaccinatie aanbieden aan jongeren, die nauwelijks risico lopen op het virus en die een onbekend risico lopen met vaccinatie”. Granjean gaat verder: “De vaccinatie van gezonde jongeren heeft nul komma nul zin”.

Prof. Dr. Jan Grandjean is te gast bij Flavio Pasquino. Een gesprek over een geneeskunde die de patiënt dient en hoe we loskomen van de mind control.

“Als de therapie slechter is dan de kwaal, dan moet je er onmiddellijk mee stoppen”. Ook hekelt Grandjean de angst die momenteel in de maatschappij rondgaat en doet een oproep tot gezond verstand. “Coronavirussen waren er waarschijnlijk eerder dan de mensheid. We moeten er gewoon mee leren leven en belangrijker nog…iedere mutatie al minder dodelijk dan de vorige variant. Dat behoren virologen te weten…anders begrijpen ze hun eigen vak niet”. Grandjean doelt hiermee op de Deltavariant waarmee nu opnieuw angst wordt gezaaid door het RIVM, de overheid en de media.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!