jul 8, 2021

“De vaccinatie van gezonde jongeren heeft nul komma nul zin”

jul 8, 2021

Prof. Dr. Jan Grandjean is een pionier op het terrein van de hartchirurgie. Gedurende zijn loopbaan heeft hij zich steeds laten leiden door het principe dat het belang van de patiënt voorop moet staan. Dit principe is volgens hem uit het oog verloren met het voornemen om jongeren te vaccineren tegen een virus, dat hen niet ernstig ziek maakt. Daar tegenover staan de mogelijke bijwerkingen van de Covid vaccins, zoals een ontsteking van de hartspier. Grandjean spreekt zich dan ook duidelijk uit: “Ik vind dat het meest erge wat er nu gebeurt; vaccinatie aanbieden aan jongeren, die nauwelijks risico lopen op het virus en die een onbekend risico lopen met vaccinatie”. Granjean gaat verder: “De vaccinatie van gezonde jongeren heeft nul komma nul zin”.

Prof. Dr. Jan Grandjean is te gast bij Flavio Pasquino. Een gesprek over een geneeskunde die de patiënt dient en hoe we loskomen van de mind control.

“Als de therapie slechter is dan de kwaal, dan moet je er onmiddellijk mee stoppen”. Ook hekelt Grandjean de angst die momenteel in de maatschappij rondgaat en doet een oproep tot gezond verstand. “Coronavirussen waren er waarschijnlijk eerder dan de mensheid. We moeten er gewoon mee leren leven en belangrijker nog…iedere mutatie al minder dodelijk dan de vorige variant. Dat behoren virologen te weten…anders begrijpen ze hun eigen vak niet”. Grandjean doelt hiermee op de Deltavariant waarmee nu opnieuw angst wordt gezaaid door het RIVM, de overheid en de media.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.