aug 3, 2022

Vaccinatieschade: hersenschade door AstraZenica-, Pfizer- en Moderna-coronavaccins

aug 3, 2022

Een nieuwe peer reviewed studie (van 14 juni 2022) uit Noorwegen, Finland en Denemarken vindt 7757 personen met hersenschade (ceberovasculaire ziekte, hersenbloeding, hersentrombo-embolische ziekte) binnen 28 dagen na administratie van AstraZenica- (4,4 gevallen per 100.000 doses), Pfizer- (3,5 gevallen per 100.000 doses) en Moderna- (4,5 gevallen per 100.000 doses) coronavaccins. Deze gevallen zijn statistisch significant en toe te schrijven aan de vaccinatie, niet aan virusinfectie. Veel van deze bijwerkingen leiden tot een permanente handicap. De gegevens van de twee mRNA-vaccins waren minder duidelijk dan die van de AstraZenicavaccins, en de auteurs pleiten voor verdere studie.

Het Artsen Collectief benadrukt, zeker in het licht van de groeiende hoeveelheid gedocumenteerde mogelijke ernstige bijwerkingen van de coronavaccins, voor totale vrijwilligheid voor het al dan niet nemen van deze medische producten, zonder enige vorm van drang of dwang.

Lees de originele publicatie hier.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.