apr 20, 2021

Vaccineren kan invloed hebben op het ontstaan van mutaties

apr 20, 2021

Sommige evolutionaire virologen zijn van mening dat virussen “verzwakken” of evolueren naar minder virulente vormen. Sommigen zijn van mening dat ‎‎nieuwe farmaceutische‎‎ en ‎‎niet-farmaceutische interventies‎‎ – of ‎‎specifieke omstandigheden‎‎ – dit evolutionaire proces mogelijk kunnen verstoren en een ernstiger variant kunnen bevorderen of de verworven immuniteit kunnen bedreigen.‎ How Broad is Covid Immunity? – PANDA (pandata.org)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.