mei 10, 2021

Vaccins voor kinderen van 12-15 jaar

mei 10, 2021

Amerikaanse toezichthouders gaven Pfizer’s Covid-19-vaccin een zg. noodgebruiksautorisatie voor kinderen van 12 tot 15 jaar, waardoor het de eerste injectie is die beschikbaar is voor kinderen jonger dan 16 jaar, maakte de Food and Drug Administration (FDA) maandag bekend.

Bron:‎ Covid US: FDA authorizes Pfizer vaccine for children aged 12-15 | Daily Mail Online

Zie voor opvatting Artsen Collectief: “Geen gok nemen met onze kinderen” – Artsen Covid Collectief (artsencollectief.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.