mei 3, 2021

Veerkracht en herstel van Covid-19 | online event 20 mei

mei 3, 2021

De huidige COVID-19-pandemie heeft een ongekende impact op de samenleving: sociale, economische en (mentale) gezondheidsongelijkheid neemt toe en menselijk gedrag is een onbetwiste factor in crisisbeheersing. Online evenement op 20 mei 13:00-16:30 uur Kennismiddag Resilience and Recovery after COVID-19 | Erasmus School of Social and Behavioural Sciences | Erasmus University Rotterdam (eur.nl)

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.