dec 21, 2023

Verbinding met anderen begint bij verbinding met jezelf

dec 21, 2023

Als Artsen Collectief zetten wij ons in voor het bieden van perspectief, gebaseerd op goed onderbouwde en onafhankelijk onderzochte inzichten. Voor een open debat over beleid vanuit meerdere perspectieven. Een greep uit onze belangrijkste acties van 2023 vind je hierOns motto is: van angst naar vertrouwen. Van daaruit willen we toenadering tot elkaar, gebaseerd op menselijk, respectvol en liefdevol contact. We kunnen het oneens zijn – maar kunnen vanuit een houding van zelfliefde, zelfreflectie en compassie de verbinding blijven zoeken

Het cadeautje dat we hierbij aanbieden, kan daarbij als aanmoediging dienen: met plezier en voldoening presenteren we onze whitepaper ‘Verbinding met anderen begint bij verbinding met jezelf’. We hebben goede hoop dat het je inspiratie geeft om ondanks verschillende visies toch in verbinding te blijven. Verdeelde meningen, verbonden harten. Dat is onze wens.
Geniet ervan, samen vol goede moed voorwaarts – naar een nieuw jaar waarin we ons blijven ontwikkelen en verbinden!

Whitepaper ‘Verbinding met anderen begint bij verbinding met jezelf’

Velen van ons zijn op zoek naar hoe we rust kunnen bewaren in situaties waarin we vanuit verschillende perspectieven en visies naar dezelfde situatie kijken. En hoe we vanuit die verschillende visies toch in verbinding kunnen blijven. Immers, we zijn allemaal mensen die in essentie het beste zoeken. Voor onszelf en voor elkaar. Verbinden doen we bijvoorbeeld met woorden.

En als we het hebben over eigenaarschap over je eigen leven, dan is communicatie daar een essentieel onderdeel van. We gingen in gesprek met enkele experts op het gebied van communicatie. Ook schrijven we enkele quotes ter overdenking. Hiermee hopen we je inspiratie te geven, zodat je kunt bedenken, voelen en ervaren of ze helpen op weg
naar jouw wijze van zo prettig mogelijk contact. Op weg naar verbinding, zelfs in verdeeldheid.

Verdeelde meningen, verbonden harten. Dat is onze wens. De tijd van kijken naar een ander en wachten op verandering is voorbij. We doen dit met z’n allen en we hebben elkaar nodig!

 

Download de whitepaper

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.