dec 15, 2023

Verdieping en verbinding tijdens de blckbx Meet-up | Toekomst van de zorg

dec 15, 2023

Op 25 november 2023 vond de blckbx meet-up plaats in Apeldoorn, met een boeiend programma dat diverse plenaire sessies omvatte, waarin deelnemers met elkaar in gesprek gingen.

Een van de hoogtepunten was de sessie over de ‘Toekomst van de Zorg’, waarin Flavio Pasquino in gesprek ging met verschillende artsen van het Artsen Collectief waaronder Hannah Visser, Evelien Peeters, Jan Grandjean, Sylvia Douma, Lieneke van de Griendt, Jan Vingerhoets en Lideweij Hoorntje. Ze deelden inzichten over hoe zij graag de toekomst van de zorg zouden zien, wat resulteerde in een informatieve en inspirerende discussie.

Tijdens deze bijeenkomst introduceerde Evelien Peeters, oud-voorzitter en medeoprichter, de nieuwe campagne genaamd ‘Je Lichaam is Van Jou’. Deze campagne plaatst het thema eigenaarschap centraal en streeft ernaar bewustzijn te creëren rondom dit belangrijke aspect van de gezondheidszorg.

 

De sessie ‘Toekomst van de Zorg’ hier in zijn geheel terugkijken.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.