feb 1, 2021

Opiniestuk: “Virusadaptatiebeleid is duurzaam”

feb 1, 2021

“Het virus blijft, bespreek de lange termijnstrategie. Hoe richten we in het antivirale tijdperk de gezondheidszorg in, het onderwijs, de werkvloer, de veiligheid? Zijn andere scenario’s denkbaar?

We hebben nu al te maken met een langdurig ontwrichtend proces met grote consequenties voor de gezondheidszorg en de economie. Vooral de sociale impact van de maatregelen is enorm en dat zou voorlopig wel eens zo kunnen blijven.”

Dat schrijft Hans Boutellier in NRC, 1 februari 2021. Boutellier is bijzonder hoogleraar polarisatie en veerkracht aan de VU en lid van de VNG-commissie die adviseert over de sociale impact van de coronacrisis.

Het virus blijft. Bespreek de langetermijnstrategie – NRC

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.