jun 10, 2021

Voorbereiding voor de volgende crisis

jun 10, 2021

De Gezondheidsraad gaat de uitdaging aan om voorbereid te zijn op de volgende crisis. Adviesraden spelen een belangrijke rol. Daarbij worden vooralsnog de volgende uitgangspunten geformuleerd: aanpassingsvermogen, multidisciplinariteit en verantwoordelijkheidsverdeling.

Bron: WRR, GR en ROB: voorbereiden vanuit het besef dat de volgende crisis er aan komt | Nieuwsbericht | Gezondheidsraad

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.