jun 16, 2021

Voordelen Pfizer bij kinderen niet groter dan risico’s

jun 16, 2021

Een van de meest vooraanstaande vaccinexperts van Denemarken heeft vraagtekens geplaatst bij de beslissing van het Europees Geneesmiddelenbureau EMA om vaccinatie bij kinderen in te schalen in de categorie “voordelen wegen op tegen de risico’s”. Hoe komt de EMA daar eigenlijk bij?

Bron: Vaccin-hoogleraar: voordelen Pfizer bij kinderen niet groter dan risico’s (overnu.nl)


Meer lezen over ons standpunt over vaccinatie (bij kinderen) lees je op: https://artsencollectief.nl/category/onderbouwing/vaccinatie-onderbouwing/

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.