apr 7, 2021

Voorspellingen RIVM onbetrouwbaar

apr 7, 2021

Nog geen twee weken geleden was de voorspelling van de modelleurs (en Van Dissel) uit Bilthoven dat we met voortzetting van de strenge maatregelen ergens eind april tegen de 1400 mensen op de IC zouden hebben. “Alle seinen op rood”….. Vorige week was al duidelijk dat deze voorspelling er hopeloos naast zat. Nu komt naar buiten dat het RIVM de voorspelling bijstelt naar 750-800 medio april. Ze zaten er dus 40 – 50% naast! Niet op een voorspelling over langere termijn, maar over een periode van twee weken. https://www.dvhn.nl/extra/Ziekenhuizen-en-RIVM-oneens-over-piek-derde-coronagolf-26752218.html

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.