feb 18, 2021

Vrijwillige vaccinatie snel verplicht als het aan adviesorgaan ligt

feb 18, 2021

De Gezondheidsraad publiceerde op verzoek van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een advies over hoe om te gaan met ethische dilemma’s die zich kunnen voordoen bij de Covid-19-vaccinatie en de juridische vragen die zich kunnen voordoen. Het gaat kort gezegd over hoe mensen het beste te ‘motiveren’ het coronavaccin te nemen.  Vrijwillige vaccins in een handomdraai verplicht, als het aan de adviezen ligt – THE FIRE ONLINE

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.