jun 5, 2021

Waardoor ontstaan de dalende cijfers?

jun 5, 2021

Maurice de Hond verbaast zich over hoe gemakkelijk het RIVM en OMT conclusies trekken uit het stijgen of dalen van de cijfers van Covid-19 positieve testen. Deze cijfers moeten de besluitvorming rondom de maatregelen rechtvaardigen. Als cijfers stijgen, ook na het nemen van zware maatregelen, dan ligt het aan het gedrag van de mensen, die zich niet aan die maatregelen hielden. Als cijfers dalen, dan is het te danken aan die maatregelen en nu de vaccinatiegraad.

Bron: Waardoor dalen de cijfers? – Maurice de Hond

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.