okt 6, 2023

“Waarom het hele mRNA-“vaccin”-platform verboden moet worden”

okt 6, 2023

Nadat hij drie jaar werd gecensureerd, publiceerde het Zwitserse Tijdschrift voor Geneeskunde, het officiële orgaan van de Zwitserse Medische Associatie FMH, op 20 september een ingezonden brief van dr. Thomas Binder. De brief is een reactie op een interview met prof. Christoph Berger, infectioloog en voorzitter van de Federale Commissie voor Vaccinatievraagstukken. Hieronder een vertaling van zijn ingezonden brief, met een camouflagetitel.

“Wie kan tellen en iets vreemds kan herkennen is in het voordeel”

Op 28 juni kreeg Prof. Berger opnieuw een podium, terwijl artsen zoals ik sinds mijn lezersbrief “Niet het virus is beslissend, maar het milieu, individueel en maatschappelijk” van 16 september 2020, waarin ik het corona-narratief verklaarde, werden genegeerd. Ik zal hier niet ingaan op zijn beweringen waarvoor geen enkel bewijs is, maar ik wil graag voor leken op een begrijpelijke manier uitleggen waarom het gehele mRNA-“vaccin”-platform verboden moet worden.

Artsen die tegen Covid-19 “vaccineren”, injecteren het bouwplan voor de productie van een lichaamsvreemd antigeen, een prodrug, zonder enige controle te hebben over welke cellen dit antigeen aanmaken, in welke hoeveelheid, en hoe lang. Daarover heeft Paracelsus in de 16e eeuw gezegd: “Alleen de dosis bepaalt of iets al dan niet giftig is”.

Alleen al omdat de effectief werkzame dosis van het geproduceerde eiwit onbekend is en heel verschillend is voor verschillende individuen, hadden mRNA –“vaccins” nooit mogen worden toegelaten.

Erger nog: de cellen die het lichaamsvreemde eiwit afscheiden en dan presenteren op hun oppervlakte, worden door het immuunsysteem ten onrechte als lichaamsvreemd herkend en komen terecht in een auto-immuunreactie die vergelijkbaar is met de afstoting van een transplantaat.

Als het hierbij alleen maar zou gaan om skeletspiercellen die goed kunnen regenereren, zou dat geen probleem zijn. De LNP’s (lipid nano particles) zijn echter zo gekozen, dat ze het mRNA in elke lichaamscel naar binnen sluizen, ook in het hart, de hersenen, embryo en foetus.

En nog erger: omdat fysiologische doses geen relevante immuunreactie opriepen werd gekozen voor een zeer hoge dosis mRNA, die niet slechts een paar cellen vernietigt, maar dusdanig veel dat dit tot ernstige ziekte en zelfs tot de dood kan leiden.

En nog erger: het gekozen LNP en het antigeen dat werd uitgekozen zijn zelf toxisch.

Het toppunt van waanzin: door moleculair bioloog Kevin McKernan, MD, is verontreiniging met mogelijk tot een derde van het functionele bacteriële plasmide-DNA uit het bereidingsproces aangetoond, wat de door pathologen aangetoonde spike-expressie in de afgelopen jaren zou kunnen verklaren.

Ten slotte is het nog niet uitgesloten dat het DNA integreert in het genoom en zelfs kan overerven op de nakomelingen. Zou het niet beter zijn als een leek met gezond verstand de onder ede functionerende Commissie voor Vaccinatievraagstukken zou voorzitten?

Dr. med. Thomas Binder, Baden

Referentie

DOI: https://doi.org/10.4414/saez.2023.22127
Publicatiedatum: 20.09.2023
Schweiz Ärzteztg. 2023;103(38):24-25

Reactie op: Dolder L. «in afzonderlijke gevallen kan vaccinatie zinvol zijn», Schweiz Ärzteztg. 2023; 104(26):76-77

 

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.