dec 16, 2021

“Wat mag de ‘prijs’ van coronazorg zijn?”

dec 16, 2021

Medisch Contact – Danka Stuijver blogt: “Artsen kunnen dergelijke afwegingen niet maken, dat moeten politici en beleidsmakers doen. Het probleem is: dat gebeurt nog altijd niet. Daardoor zijn het alsnog zorgverleners die ad hoc en met hun rug tegen de muur moeilijke behandelbeslissingen moeten nemen over wie, waar en wanneer behandeld kan worden. En daardoor gaan we het antwoord op de vraag of de prijs die de samenleving betaalt voor covidzorg te hoog is, nooit vinden.”

Bron: Wat mag de ‘prijs’ van coronazorg zijn? | medischcontact

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.