mei 10, 2022

“We mogen veel nieuwsgieriger naar elkaar zijn…”

mei 10, 2022

De pandemie vanuit systemisch perspectief bekeken.

Jessica Oosterbroek (38) is systemisch coach en wordt in een wandeling door het prachtige landschap van Kootwijkerzand aan de tand gevoeld door Lifecoach en Strateeg Nico de Jong (39). ‘Wat wil deze tijd ons leren?’ staat als vraag centraal in dit gesprek. De video duurt ca. 50 minuten, dus ga er rustig voor zitten. Het levert je geheid nieuwe inzichten op. En zo niet? Dan heb je in ieder geval uitgebreid mogen genieten van een prachtig stukje natuur van Nederlandse bodem.

In de video maak je kennis met de volgende onderwerpen:

  • Wat is systemisch coachen?
  • Waarom we niet overal wat van hoeven te vinden.
  • Hoe je je oordeel kunt uitstellen.
  • Wat is een opstelling?
  • Hoe je beter naar elkaar kunt luisteren.
  • Hoe je een open gesprek met elkaar aan kunt gaan.
  • … En nog veel meer! 

Een open gesprek, wel zo gezond.
Onze whitepaper boordevol tips, inspiratie en stappenplannen voor het voeren van een open gesprek download je hier >

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.