okt 23, 2021

”We zullen vechten voor jullie rechten” verklaren vier Europarlementariër in Brussel

okt 23, 2021

20 oktober jl. organiseerden vier Europarlementariër een persconferentie in Straatsburg waar zij hun grote zorg uitspraken over de mensenrechten schendende corona-maatregelen in heel Europa.

“De oprukkende Green Pass met de vrijheidsbeperkingen maar ook de gewelddadig onderdrukking van afwijkende meningen bevestigt dat de noodsituatie in Europa niet langer gezondheid bevordert maar vooral ondemocratisch is”, sprak Europarlementariër Francesca Donato.

Bron: https://www.blckbx.tv/videos/europarlement

Het Artsen Collectief vindt dat vaccineren voor iedereen een vrijwillige keuze moet zijn, zonder drang of dwang. Het ontzeggen van toegang tot een normaal sociaal leven op basis van medische gegevens leidt tot medische apartheid en heeft geen meerwaarde voor de gezondheid. Het kan zelfs een nadelig effect hebben als gevolg van stress, angst, uitsluiting of bijvoorbeeld gevoelde dwang tot wel vaccineren. Daarbij kunnen gevaccineerden nog steeds geïnfecteerd raken en anderen besmetten.

Het Artsen Collectief vindt de huidige beleidslijn gevaarlijk en ontethisch en pleit voor een beleid waar vrije keuze en lichamelijke integriteit voorop staat. Gezondheidsdiscriminatie moet te allen tijde voorkomen worden.

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.