aug 9, 2021

Webinar – 12 augustus – over coronacijfers in Israël

aug 9, 2021

Nascholing voor professionals in de gezondheidszorg en mensen zonder medische achtergrond die hun kennis van COVID-19 willen uitbreiden. ‎‎Onderwerpen o.a. ‎‎auto-immuniteit bij Covid-19‎, ‎auto-immuunrespons op vaccin spike eiwit en risico bij herblootstelling aan virus.

Aanmelden > https://www.eventbrite.co.uk/e/autoimmunity-in-covid-19-and-potential-implications-for-vaccination-tickets-164644336643″Eventbrite

Spread the love

Steun ons, word vriend!
Vindt u de artikelen van Artsen Collectief waardevol? Word dan vriend. Gratis! Als vriend krijgt u onze maandelijkse nieuwsbrief, kunt u suggesties doen aan ons redactieteam en blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Samen staan we sterker. Van angst terug naar vertrouwen!

Disclaimer: Het Artsen Collectief is niet verantwoordelijk voor de inhoud op de genoemde pagina’s van externen waar naar verwezen wordt. Het delen van een pagina betekent niet dat het Artsen Collectief alle opvattingen deelt. Het Artsen Collectief ondersteunt het inwinnen en delen van (medische) informatie zonder censuur om een open gesprek / wetenschappelijke discussie te stimuleren.